Παραδοχή «ντε φάκτο» στην ύπαρξη ΑΤΙΑ από την USAF!


Βετεράνος της Αμερικανικής Αεροπορίας κέρδισε σε νομική προσπάθεια του, την στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ να πληρώσει τη θεραπεία μιας ασθένειας, που φέρεται να προκλήθηκε σε μια συνάντηση του με ΑΤΙΑ στο Suffolk!

Ο Υποσμηνίας John Burroughs είχε εμπλακεί στο περιβόητο περιστατικό του δάσους στο Rendlesham τον Δεκέμβριο του 1980, το οποίο έχει γίνει γνωστό ως «Roswell Βρετανίας».

Είχε εκτεθεί σε υψηλές δόσεις ακτινοβολίας, ενώ ερευνούσε το μυστήριο σκάφος και υποστήριξε ότι ετέθη σε ραδιενέργεια που τον ανάγκασε σε επέμβαση καρδιάς.

Μετά από δεκαετίες κωλυσιεργίας του κράτους των ΗΠΑ, κατάφερε τελικώς να πείσει την στρατιωτική ηγεσία, να πληρώσουν για τη θεραπεία του.

Ο δικηγόρος του χαιρέτισε τη νομική νίκη του πελάτη του, ως «de facto» παραδοχή ότι υπάρχουν ΑΤΙΑ και ότι μπορεί να προκαλέσουν «σωματική βλάβη»!

Ο Burroughs είπε στην Mirror: «Δεν έψαχνα κανέναν να με πιστέψει. «Αυτό που με ενδιέφερε μόνο ήταν η θεραπεία μου. Αυτό ήταν το μόνο που είχε σημασία.»


Το περιστατικό στο δάσος του Rendlesham είναι ένα από τα μεγάλα άλυτα μυστήρια με ΑΤΙΑ του 20ου αιώνος.

Αρκετά μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Πολιτειών έγιναν μάρτυρες θεάσεως ενός παράξενου σκάφος επί τρεις διαδοχικές νύχτες.

Ο Μπάροουζ και ένας συνάδελφος του ο Jim Penniston πήγαν να επιθεωρήσουν το ΑΤΙΑ από κοντινή απόσταση, με τον Penniston να περιγράφει «ένα παράξενο ασημένιο σκάφος που καλύπτεται με σύμβολα που έμοιαζαν με  ιερογλυφικά.»

Λίγο αργότερα, ο Μπάροουζ αρρώστησε με συμπτώματα που μοιάζουν με την έκθεση σε ραδιενεργή ακτινοβολία.

Όμως, τα πραγματικά προβλήματα ξεκίνησαν το 2011, όταν οι γιατροί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν ότι η μιτροειδής βαλβίδα της καρδιάς του είχε σχεδόν καταστραφεί - κάτι που συμβαίνει συνήθως σε άνδρες πολύ μεγαλύτερους από τα 50. «Λαχάνιαζα ακόμα και στην κατηφόρα», είπε ο Μπάροουζ.

Αυτός αλλά ούτε και ο γιατρός του είχαν πρόσβαση σε ιατρικά αρχεία του, τα οποία είχαν ταξινομηθεί.

Ο Μπάροουζ ισχυρίστηκε ακόμη ότι η Πολεμική Αεροπορία αρνήθηκε ότι εργαζόταν σε αυτούς κατά τη στιγμή του συμβάντος στο δάσος του Rendlesham.

Ζήτησε τη βοήθεια τού υποψηφίου γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος ήταν σε θέση να πάρει στα χέρια του όλα τα ιατρικά αρχεία.

Τέλος, στην νομική ομάδα του Μπάροουζ βρέθηκαν δύο έγγραφα από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας, τα οποία έδειξαν υψηλά επίπεδα ακτινοβολίας στη θέση όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με το ΑΤΙΑ.


 


Ο Σύνδεσμος Βετεράνων των ΗΠΑ και το Υπουργείο Άμυνας στη συνέχεια συμφώνησαν να πληρώσουν τα έξοδα για τη θεραπεία του.

«Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω τι είδα», είπε ο Μπάροουζ. «Νομίζω ότι αυτό είναι ένα φαινόμενο που η κυβέρνηση έχει επίγνωση, αλλά εξακολουθούν να προσπαθούν να βρουν τι είναι ακριβώς.»

Ο δικηγόρος του Μπάροουζ, είπε ότι η απόφαση είναι ουσιαστικά μια παραδοχή ότι το γεγονός με το ΑΤΙΑ είναι πραγματικό.

«Επικαλούμενη έγγραφα για ΑΤΙΑ και τη χορήγηση στον John Burroughs σύνταξη πλήρους αναπηρίας και εξόδων για την θεραπεία και τους τραυματισμούς του στο δάσος του Rendlesham, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει εκ των πραγμάτων αναγνωρίσει την ύπαρξη αγνώστων εναέριων φαινομένων, τα οποία, στην περίπτωση του  John Burroughs», είχαν ως αποτέλεσμα την σωματική του βλάβη», είπε ένας πολίτης σε μήνυμα του στην Mirror.

O Nick Pope, ένας ερευνητής, ο οποίος πέρασε πολλά χρόνια ερευνώντας περιστατικά ΑΤΙΑ ως υπάλληλος στο Υπουργείο Άμυνας, είπε: «Νομίζω ότι η εξέλιξη αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική σε όσους πιστεύουν σε ΑΤΙΑ.

ΠΗΓΗ


Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου