Virgin, αεροψεκασμοί και ο "φιλάνθρωπος" ιδιοκτήτης της!

Η Virgin δεν είναι μια τυχαία εταιρεία. Ούτε και ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της Richard Branson. Είναι ψηλά στη λίστα της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ και η εταιρεία του "νοιάζεται" πολύ για μας και τον πλανήτη: Πετάει και ψεκάζει! 


Όσο η Virgin Galactica και ο Richard Branson μαζεύουν τα κομμάτια του διαστημικού σκάφου SpaceShip2 που συνετρίβη κατά τη διάρκεια μιας δοκιμαστικής πτήσης, εμείς θα μαζέψουμε τα κομμάτια αυτής της ανίερης εταιρείας και του πουλημένου στους σκοτεινούς κύκλους ιδιοκτήτη της. Κρίμα... η Jolie, η Lady Gaga και όλοι οι άλλοι 'εκλεκτοί αστέρες' που έσκασαν 250.000 δολάρια για μια βόλτα στο διάστημα θα πρέπει να περιμένουν.

Ο Richard Branson, που σύμφωνα με τη λίστα Forbes βρίσκεται στην 6η θέση των πλουσιοτέρων της Μ. Βρετανίας, γεννήθηκε στο Λονδίνο σε οικογένεια επιφανών δικηγόρων και δικαστών. Προφανώς και οι διασυνδέσεις με τα υπόγεια ρεύματα του συστήματος ήταν και το μυστικό επιτυχίας του βρετανού Μίδα, που τον έκανε ό,τι αγγίζει να γίνεται χρυσός. 

Ξεκίνησε με μια εταιρεία δίσκων και καταστήματα πώλησης και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε με αεροπορική εταιρεία. Το όνομα "Virgin" λέγεται ότι επιλέχθηκε γιατί ήταν "παρθένος" στις μπίζνες, αλλά τελικά παραμένει μέχρι και σήμερα με την Virgin Group να είναι ένας πολυεθνικός κολοσσός.

Όμως είναι γνωστό, ότι η χρήση ιερών ονομάτων και συμβόλων δεν είναι καθόλου τυχαία, γίνεται για λόγους εκμετάλλευσης της θετικής τους ενέργειας -όπως η σβάστικα από τον Χίτλερ, το καλλιτεχνικό όνομα της 'Madonna', έτσι και η επωνυμία Virgin, που κάνει αναφορά στην Παρθένο.

Η δισκογραφική πουλήθηκε το 1992 στην ΕΜΙ και το ενδιαφέρον τώρα της εταιρείας -που την μοιράζεται με τον μόνιμο συνεταίρο του Nik Powell, εστιάζει στις πτήσεις αλλά και στις... πτύσεις! Πετάνε και μας ψεκάζουν!

Από τις πολυσυζητημένες (για τους συμβολισμούς τους) διαφημίσεις της Virgin Group, ξεχωρίζει μια του 2005 της σιδηροδρομικής εταιρείας, όπου χρησιμοποιούν σκηνές μιας πολύ παλιάς αμερικάνικης ταινίας (The Railway Children) "εμπλουτισμένες" με χημικούς αεροψεκασμούς. 

 



Όπως όλοι οι καλοί της παγκόσμιας ελίτ, ο Richard Branson είναι φιλάνθρωπος και αγαπάει πολύ το περιβάλλον! 

Για αυτό και δημιούργησε το projectVirgin Earth Challenge το οποίο - σύμφωνα με την περιγραφή του- έχει ως σκοπό να 'διορθώσει' το βρομιάρικο αποτύπωμα των ανθρώπων στον πλανήτη, των ανθρώπων που μονίμως τον επιβαρύνουν: «Humans are increasing the amount of CO2 and other greenhouse gases in the atmosphere. There are plenty of intertwined reasons; political, economic and social. What’s certain is that its contribution to climate change and ocean acidification will have a devastating outcome if we don’t do something about it».

Για αυτό και ο δισεκατομμυριούχος φιλάνθρωπος και περιβαλλοντολόγος Richard Branson, αλλά ο συνεταίρος του, ένωσαν τις φωνές τους με τον άλλο δισεκατομμυριούχο φιλάνθρωπο και περιβαλλοντολόγο, τον αξιολάτρευτο Bill Gates, που ξοδεύει τα εκατομμύρια του σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς των παιδιών της Αφρικής, σε πειράματα Γεωμηχανικής, σε καινοτόμες ιδέες αντισύλληψης, σε μεταλλαγμένες τροφές, αλλά... όχι, δεν έχουν όλα αυτά ως κοινό παρονομαστή τη μείωση του πληθυσμού καμία σχέση- παρότι ο ίδιος δηλώνει ότι πρέπει να μειωθεί!


Φεβρουάριος 2013 & 0μάδα στήριξης του Biil Gates. Μαζί του o επιχειρηματίας W. Buffett. Πολλοί δισεκατομμυριούχοι δεσμεύτηκαν να παραχωρήσουν ακόμα και τη μισή τους περιουσία στον 'αγώνα' διάσωσης του περιβάλλοντος. Ο Richard Branson, είναι ένας από αυτούς. Ανάμεσα στα ονόματα της παγκόσμιας ελίτ (υπάρχουν και αρκετοί Ρώσοι -Vladimir Potanin και Victor Pinchuk- είναι και ο ιδιοκτήτης του CNN, Ted Tunner, μέγας κήρυκας της μείωσης πληθυσμού. 

Φεβρουάριος 2013 & 0μάδα στήριξης του Biil Gates. Μαζί του o επιχειρηματίας W. Buffett. Πολλοί δισεκατομμυριούχοι δεσμεύτηκαν να παραχωρήσουν ακόμα και τη μισή τους περιουσία στον 'αγώνα' διάσωσης του περιβάλλοντος.

Ο Richard Branson, είναι ένας από αυτούς. Ανάμεσα στα ονόματα της παγκόσμιας ελίτ (υπάρχουν και αρκετοί Ρώσοι -Vladimir Potanin και Victor Pinchuk- είναι και ο ιδιοκτήτης του CNN, Ted Tunner, μέγας κήρυκας της μείωσης πληθυσμού. 

Παραείναι καλό για να είναι αληθινό.Και ειδικά όταν η ιδέα υποστηρίζεται από τη συμμορία αποπληθυσμού και την εκκλησία της υπερθέρμανσης του πλανήτη. 

Μπορεί να ισχυρίζονται ότι είναι καλό γιατί απορροφούν το CO² που δημιουργεί την υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά όλοι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι των δικών τους επιστημόνων. Απέναντι υπάρχουν οι άλλοι που ισχυρίζονται ότι ούτε υπερθέρμανση έχουμε, ούτε υπάρχει άμεση σχέση της με τις ποσότητες του CO² στην ατμόσφαιρα. 

Αλλά ακόμα κι αν 'εισπνέουν' αυτά το καύσιμα το CO², τι 'εκπνέουν'; Ιδού το ερώτημα! Η ισοβουτανόλη που παράγεται από μεταλλαγμένα βακτήρια  είναι:ένα πτητικό, εύφλεκτο, υγρό που πρέπει να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί σε καλά-αερισμένες περιοχές. Δημιουργεί αντιδράσεις στο δέρμα και ενοχλήσεις στα μάτια, βλεννώδεις μεμβράνες και προβλήματα στην αναπνευστική οδό. Η έκθεση στις υψηλές συγκεντρώσεις του ατμού της μπορεί να προκαλέσει τον προσωρινό νάρκωση.

Η ισοβουτανόλη θεωρείται τοξική και έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο συκώτι από πειράματα σε ποντίκια και ανθρώπους. Η κατάποση μπορεί επίσης να οδηγήσει δηλητηρίαση. Οδηγίες του ΠΟΥ. Με λίγα λόγια, φιλικό (υποτίθεται) προς το περιβάλλον, εχθρικότατο προς τους ανθρώπους!

Όσο για τα... φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες, μόλις βρήκαν ένα νέο ιό φυκιών που προσβάλλει τον ανθρώπινο λαιμό. Ο ιός είναι γνωστός ως ATCV-1 και άρχισε να ξεφυτρώνει μόλις πρόσφατα. Σϋμφωνα με ένα άρθρο στο Science ο ιός αυτός έχει τη 'δυνατότητα' να καθυστερεί τη δραστηριότητα του εγκεφάλου. Δεν βλάπτει σε τίποτ' άλλο, λένε, παρά μας καθιστά... ΒΛΆΚΕΣ!

Τώρα, πως έφτασε ο ιός στο λαιμό κι από κει στον εγκέφαλο, ρωτήστε καλύτερα τους "πεφωτισμένους" της διάσωσης του πλανήτη από τον υπερπληθυσμό. Αυτοί μάλλον και ξέρουν!

Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι μας ψεκάζουν. Κύρια με μέταλλα για να δουλεύουν τα υπερόπλα των ραδιοκυμάτων. Από κει και πέρα, ένας Θεός ξέρει και ο δικός τους διάολος τι άλλο χρησιμοποιούν.

Η αλήθεια είναι ότι όλες οι "επίμονες" ουρές δεν δείχνουν να έχουν την ίδια υφή και συμπεριφορά. Άλλες φορές να βγαίνουν από τις μηχανές κι άλλες από κάποια ξεχωριστή έξοδο. Δεν αποκλείεται, κάποια από τα νέα τροποποιημένα βιοκαύσιμα να παίζουν κι αυτά το ρόλο τους. Ποιος είναι αυτός; Ένας και μοναδικός: Μείωση κι έλεγχος του πληθυσμού, γι' αυτό και ξοδεύουν τα δισεκατομμύρια τους τόσο πρόθυμα για να τον πετύχουν! 


ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου