Ο υποθετικός λόγος για τον οποίο τα UFO είναι αόρατα στο ανθρώπινο μάτι!!!!!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα UFO είναι αόρατα στο ανθρώπινο μάτι

Ινδοί επιστήμονες έχουν τελικά καταλάβει πώς τα ΑΤΙΑ μας παρακολουθούν και εξακολουθούν να πετούν παντού γύρω μας χωρίς να τα καταλαβαίνουμε.
Στην Πούνε, Ινδία, οι μηχανικοί του Οργανισμού Έρευνας και Ανάπτυξης Αμυντικής της Ιντιάνα πειραματίστηκαν με μια συσκευή που επιτρέπει να δούμε τα αποτελέσματα ενός έντονης ηλεκτρομαγνητικής μυστικής ροής. Σύμφωνα με αυτούς τους ερευνητές, οι τελικές επιδράσεις της απόκρυψης, επιτυνχάνονται δημιουργώντας μια έντονη ηλεκτρομαγνητική ροή γύρω από οποιοδήποτε αντικείμενο. Οι Ρώσοι έχουν φτιάξει παρόμοιους μηχανισμούς απόκρυψης. Φαίνεται, ωστόσο, ότι τα UFO καλύτερα παρατηρούνται στο υπέρυθρο φάσμα, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των παρατηρητών (ανθρώπων που χρησιμοποιούν τη φωτογραφική μηχανή με Night Shot, απλά καλύτερα για δούμε το ενεργειακό πεδίο που έχει το εξωγήινο σκάφος.
ce-5
ufo-infrared91-Δεκ-15 16:25
Η ηλεκτρομαγνητική ροή μπορεί «να δημιουργηθεί μέσα από πολύ προηγμένες εφαρμογές των σούπερ αγωγών. Αυτά είναι τα παραφυσικά μέσα, για να δημιουργήσουν τη ροή που το κάνει πραγματικά αόρατο. Η ηλεκτρομαγνητική ροή μπορεί «να δημιουργηθεί από οποιοδήποτε πρόσωπο μέσω του διαλογισμού. Όταν αυτό συμβαίνει, φαίνονται παράξενα φαινόμενα που οι περισσότεροι άνθρωποι αποκαλούν θαύματα, θεία γεγονότα κ.λπ..
Μερικά ζώα έχουν αισθητήρες που τα επιτρέπουν να νιώσουν την ενέργεια της «ηλεκτρομαγνητικής ροής. Πιθανώς τα σκυλιά και οι γάτες νιώθουν τα UFO, αλλά δεν μπορούν να τα δούνε! 
υπέρυθρη κάμερα ufo
MexicanAirforceUFOImage
«Πολλοί πιλότοι που βλέπουν UFO και ανεπιτυχώς τα κυνηγούν» τα προκαλούν και ξαφνικά εξαφανίζονται. Αν βασιζόμαστε σε αυτή την ανακάλυψη, βλέπουμε ότι μπορεί να υπάρχει μια μυριάδα των UFO γύρω μας. Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι ο μεταφορέας θα μπορούσε να οφείλεται σε αυτή την ηλεκτρομαγνητική ροή. Αυτή η είδηση ​​«ήταν δημοφιλές από το ηλεκτρονικό περιοδικό" Indiadaily.com. "

ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου