Ο στρατηγός Φάμπιο Μίνι, δήλωσε οτί "ο πόλεμος για την δημιουργία κλίματος έχει ήδη ξεκινήσει"!!!!!

Η Γενική Φάμπιο Μίνι, "καιρός πολέμου έχει ήδη ξεκινήσει"

Ό Φάμπιο Μίνι δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι χώρες είναι σε πόλεμο για το κλίμα. Οι καιρικές συνθήκες, όπως οι ανεμοστρόβιλοι, τσουνάμι, τυφώνες και οι σεισμοί θα χτυπάνε τους ανθρώπους. Πολύ ισχυρές δηλώσεις του Γενικού κατηγορώντας τον στρατό οτι αρνήθηκε της πραγματικές πληροφορίες για τον πληθυσμό. Ο Φάμπιο Μίνι, ο διάσημος στρατηγός ο οποίος, μεταξύ άλλων στρατιωτικών επιχειρήσεων οδήγησε τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο Κόσοβο έδωσε μια συνέντευξη με κάποιους τρόπους Που σοκάρει. Ο Mini έχει ξεκινήσει την "βόμβα" δηλώνοντας ότι θα μετατραπεί σε ένα περιβάλλον πολέμου, και το κλίμα θα αλλάξει με χημικά.
Κλίμα τρελό μέρος 1
Μία στρατιωτική πρακτική που ονομάζεται "άρνηση υπηρεσίας" αναγνωρίζει την ανάγκη να αρνηθεί της πληροφορίες. Οι άνθρωποι και τα διαφορετικά έθνη δεν μπορούν να γνωρίζουν κάποια είδηση, ​​αν γνώριζε ο κόσμος αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει καταστροφή έξω από τα συνηθισμένα. Είπε επίσης ότι είχε προβλεφθεί το τσουνάμι στην Ινδονησία, αλλά είχαν κάνει τα πάντα για να μην διαρρεύσουν την είδηση ​​εκ των προτέρων.
chuvaudi_climatic_war
climatic_war
Ο Mini αποκάλυψε ότι το κλίμα  είναι το νέο όπλο μαζικής καταστροφής και στη συνέχεια θα αξιοποιηθεί για να αποκτήσουν πλεονεκτήματα στον κόσμο. Πλημμύρες, σεισμοί, τσουνάμι, ξηρασίες, είναι ένα σενάριο καταστροφής που, δυστυχώς, είναι στην ημερήσια διάταξη. Η στρατιωτική τεχνολογία θα είναι σε θέση να αντέξει οικονομικά αυτά τα καιρικά φαινόμενα.
Στη μακρά και ενδιαφέρουσα συνέντευξη του με τον Mini είχε παρουσιάσει επίσης ένα μικρό ιστορικό. Το 1946, ένας επιστήμονας από τη Νέα Ζηλανδία, Thomas Leech, δούλευε για να προκαλέσει ένα μικρό τσουνάμι. Το έργο του που ονομάστηκε "Σφραγίδα" ήταν επιτυχής, ο Leech φοβόταν, και αποφάσισε να σταματήσει το πείραμα. Η πιθανότητα είναι ότι το έργο αυτό εκτελείται από άλλους επιστήμονες και είναι πολύ υψηλό.
Ο Mini, λαμβάνοντας το παράδειγμα των πυρηνικών βομβών, επιβεβαίωσε, ότι στο στρατό δεν υπάρχει κανενός είδους της ηθικής. Ο λόγος για τον οποίο  είπε ότι ο στρατός έχει ήδη τη δυνατότητα να επηρεάσει το περιβάλλον. Η επιθυμία των στρατιωτικών για την επίτευξη είναι αφάνταστη και θα τους οδηγήσει, ακόμη και με τη βοήθεια των δοκιμών που διενεργήθηκαν  αρκετά για να ξεπεράσουν το όριο της ηθικής.
Το 1995, και πάλι σε μια συνέντευξη, αποκάλυψε ένα σχέδιο των Ηνωμένων Πολιτειών της Πολεμικής Αεροπορίας. Το έργο είχε ως στόχο να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες, του ατμοσφαιρικού χώρου, και στη συνέχεια να διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις σε ειρήνη με το 2025. Έτσι, δυστυχώς, πάντα σύμφωνα με τις δηλώσεις Φάμπιο Mini, φαίνεται να έχουν προβλεφθεί.

ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου