Αυτό είναι το νέο προφυλακτικό που θα φέρει "επανάσταση" στο σεξ

Αυτό είναι το νέο προφυλακτικό που θα φέρει "επανάσταση" στο σεξΈνα καινούργιο προφυλακτικό ετοιμάζεται να κάνει "πάταγο" στην αυστραλιανή αγορά. 
Το νέας τεχνολογίας προφυλακτικό, πιστεύεται ότι θα έχει μεγάλη απήχηση καθώς διαθέτει μια σημαντική καινοτομία: σκοτώνει σχεδόν όλα τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, συμπεριλαμβανομένου του έρπητα, του ιού HIV και HPV.
Η Ansell, η αυστραλιανή εταιρεία προφυλακτικών, θα κατασκευάσει ένα προφυλακτικό που θα περιέχει το αντιμικροβιακό λιπαντικό VivaGel. Το αυστραλιανό Therapeutic Goods Administration, έδωσε στο προϊόν την πιστοποίηση, που σημαίνει ότι θα είναι στην αγορά μέσα σε λίγους μήνες. Το gel έχει αποδειχθεί 99,9% αποτελεσματικό στη δολοφονία των σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ).
Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, βρίσκονται σε άνοδο στην Αυστραλία αλλά και στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη. Κατά τα τελευταία χρόνια, η διάγνωση HIV έχει αυξηθεί κατά 10%. Ένας στους 8 ενήλικες Αυστραλούς άνω των 25 ετών, έχουν προσβληθεί από έρπητα των γεννητικών οργάνων.
Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα υπολογίζεται ότι αντιπροσωπεύουν τα 16 δισεκατομμύρια δολάρια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης σε ετήσια βάση, λόγω των 20 εκατομμυρίων νέων περιπτώσεων κάθε χρόνο.

Πηγή: newmoney.gr

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου