Το σχέδιο UFO του Νίκολα Τέσλα κατασκευάστηκε με τη βοήθεια της εξωγήινης νοημοσύνης ?


Στους διαδρόμους του λυκόφωτος των επιστημονικών θαυμάτων, ο Νίκολα Τέσλα στεκόταν ως φάρος περίεργης καινοτομίας. Εκεί που πολλοί στην επιστημονική σφαίρα του 19ου αιώνα χλεύαζαν την έννοια των αερομεταφερόμενων μηχανημάτων, ο Τέσλα τόλμησε να ονειρευτεί, σκιαγραφώντας ένα σχέδιο UFO, καθοδηγούμενος όχι μόνο από την ιδιοφυΐα του, αλλά ίσως από δυνάμεις πέρα ​​από τη σφαίρα μας.

Στον γκρεμό μιας αποκάλυψης, ο Τέσλα μύησε στον κόσμο «τον κοσμικό τηλέγραφο». Ένας μηχανισμός, πίστευε, που θα μπορούσε να γεφυρώσει τον κόσμο μας με το άγνωστο - επιτρέποντας την επικοινωνία με διαστρικές οντότητες και τη μετάδοση των μηνυμάτων τους πίσω στη Γη.

Η κληρονομιά του Tesla εδραιώνεται στις συνεισφορές του σε ηλεκτρικές γεννήτριες και στα θαύματα του εναλλασσόμενου ρεύματος. Ωστόσο, οι ψίθυροι της πιο αινιγματικής υπόθεσής του υποδηλώνουν ότι βρισκόταν σε κοινωνία με άλλα όντα. Το σχέδιο του UFO του, όπως είπε, ήταν μια συνεργασία, που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του το 1897 με ένα πρωτότυπο ηλεκτρομαγνητικού διαστημικού σκάφους. Αυτό ακριβώς το σχέδιο, που απεικονίζει την ικανότητα του επαγωγικού κινητήρα του Tesla, παρουσιάστηκε αργότερα σε ένα διάσημο επιστημονικό περιοδικό.

Οι ρίζες του Tesla ανάγονται στη σερβοαμερικανική κληρονομιά του. Ενώ γιορταζόταν για την έναρξη της εποχής του σύγχρονου ηλεκτρισμού, τα ενδιαφέροντα του μαέστρου εκτοξεύτηκαν στα ύψη, φτάνοντας στον κόσμο. Υπέθεσε ότι οι αρχαίοι αστροναύτες μπορεί να κατέβηκαν κάποτε στη Γη, χαρίζοντας σε μας τα τεχνολογικά τους θαύματα, με σκοπό να βοηθήσουν την πνευματική και τεχνολογική άνοδο της ανθρωπότητας.

Σε μια οικεία επιστολή προς τον φίλο του, John Leslie Ward, που έγραψε το 1901, ο Tesla εμβάθυνε στις διαστρικές του πεποιθήσεις. Μετέφερε τις προσπάθειές του για την πρωτοπορία μιας ιπτάμενης μηχανής που θα μπορούσε ίσως να καλωσορίσει αυτούς τους κοσμικούς επισκέπτες. Ο Τέσλα έγραψε: «Ο μηχανισμός του θα ήταν αινιγματικός, καθώς πάντα θεωρούσα τον τροχό αναποτελεσματικό για πτήση. Η κατανόησή μας για τέτοιους μηχανισμούς είναι στα σπάργανα». Περαιτέρω πρότεινε ότι είχε συλλάβει διάφορες εναέριες συσκευές, στοχαζόμενοι για το εξωγήινο.

Ο αινιγματικός Tesla έκανε ένα τολμηρό βήμα το 1928, γράφοντας το όνομά του σε αυτό που θα μπορούσε να ονομαστεί το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του «Πρώτου Παγκοσμίου Ιπτάμενου Δίσκου». Ένα δημιούργημα που θα αψηφούσε τη βαρύτητα, το σχέδιό του στηριζόταν στην ανώτερη δύναμη των Ηλεκτρομαγνητικών δυνάμεων. Για προοπτική, αυτές οι δυνάμεις είναι εκθετικά ισχυρότερες από τις βαρυτικές – καθιστώντας το σχέδιο του Τέσλα ένα ανεξιχνίαστο άλμα στην εποχή του.

Η απίστευτη ομοιότητα ανάμεσα στο εννοιολογικό πιατάκι του Tesla και τις αναφερόμενες εμφανίσεις UFO προκαλεί έκπληξη. Ο σχεδιασμός του, ένας αρμονικός συνδυασμός αεροπορίας και ναυτικής μηχανικής, φαινόταν οικείος σε ορισμένους λάτρεις των UFO. Κεντρικό στοιχείο της λειτουργίας του ήταν το «Πηνίο Tesla», το οποίο όταν ενεργοποιήθηκε, έθεσε σε κίνηση την αρχή της «Μαγνητοϋδροδυναμικής» — ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε για πρώτη φορά από τον Michael Faraday.

Με αυτή τη νέα προσέγγιση, το εναέριο θαύμα του Tesla δεν θα ήταν δεμένο με καύσιμα, αλλά θα εκτοξευόταν ελεύθερο, προωθούμενο από αντιδράσεις στερεάς κατάστασης και περιπλοκές χωροχρόνου.

Αλίμονο, ενώ οι περιορισμοί χρηματοδότησης έδεσαν τον υπερβατικό σχεδιασμό του Tesla στις σελίδες της ιστορίας, η προφητεία του για ένα μέλλον κυριαρχούμενο από τον αέρα εκδηλώθηκε. Και καθώς η ομίχλη του χρόνου κυλούν προς τα εμπρός, κανείς δεν μπορεί παρά να αναρωτηθεί αν ο κόσμος μπορεί μια μέρα να γίνει μάρτυρας του θαύματος του διαστρικού σκάφους του Τέσλα.

ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου