Ρώσος επιστήμονας ισχυρίζεται πως βρήκε σε χειρόγραφα αναφορές σε UFO και αρχαίους εξωγήινους στα μυστικά αρχεία του Βατικανού


Κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας, μερικοί άνθρωποι διέθεταν τεράστιο όγκο γνώσεων σε διάφορους τομείς. Ένας Ρώσος ονόματι Genrikh Mavrikiyevich Ludvig είχε τεράστια γνώση του αρχαίου πολιτισμού. Ήταν εξαιρετικός αρχιτέκτονας, μηχανικός και ερευνητής αρχαίων γλωσσών. Ο Λούντβιχ συγκρίθηκε ακόμη και με τον Λεονάρντο ντα Βίντσι. Είναι προφανώς γνωστός για την πρόσβαση σε μυστικά αρχεία του Βατικανού και υποτίθεται ότι βρήκε πληροφορίες για αρχαίους εξωγήινους.

Η ιστορία του καθηγητή Ludvig αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από μια πολύ δημοφιλή ρωσική εφημερίδα «Sovershenno Sekretno» το 2011 σε ένα άρθρο με τίτλο «Worlds of Professor Ludvig [αγγλική μετάφραση]» του Vladimir Kucharyants. Ο συγγραφέας περιέγραψε τον Ludvig ως υπέρβαρο, φαλακρό με τεράστιο μέτωπο και σκανδιναβική γενειάδα. Τα μπλε διογκωμένα μάτια του έδειχναν πολύ προσηλωμένα κάτω από τα πυκνά γκρίζα φρύδια. Συνήθιζε πολλές φορές να αντιμετωπίσει προβλήματα με το καθεστώς του Στάλιν και η σοβιετική ομοσπονδιακή υπηρεσία (NKVD) τον ανακήρυξε ως πράκτορα της αντικατασκοπείας του Βατικανού, στέλνοντάς τον σε στρατόπεδα συγκέντρωσης το 1938.

Ο Kucharyants θυμήθηκε την πρώτη διάλεξη του καθηγητή Ludvig τη δεκαετία του 1960 που αρχικά φαινόταν ενδιαφέρουσα και στη συνέχεια μπερδεμένη για όλους αναμειγνύοντας γλωσσολογία, αρχαία και μεσαιωνική ιστορία και αρχιτεκτονική, φυτικούς συμβολισμούς, είδη λαβυρίνθων, φαινόμενα από την ιστορία της επιστήμης. Αν και ο συγγραφέας ήταν μαθητής του Λούντβιχ και ερεύνησε πολύ για αυτόν, εξακολουθεί να αγνοεί ποιος ήταν πραγματικά ο Τζένριχ Λούντβιχ: ένας φανταστικός εγκυκλοπαιδιστής ή ένας μυστικιστής. Έγραψε ότι μετά τη συνάντηση με τον καθηγητή η ζωή του άλλαξε, κάτι που του επέτρεψε να δει τον κόσμο από μια διαφορετική οπτική γωνία.

Οι περίεργοι ισχυρισμοί του Ludvig προήλθαν από την ανάγνωση μυστικών αρχείων του Βατικανού (τώρα γνωστά ως Αποστολικό Αρχείο Βατικανού). Είναι πενήντα τρία μίλια ραφιών που χωρούν 35.000 τόμους καταλόγου και έγγραφα 12 αιώνων. Τα Αρχεία είναι το υλικό του ιστορικού θρύλου. Τα έγγραφα στο αποθετήριο δημοσιεύονται μόνο όταν είναι τουλάχιστον 75 ετών.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920, ο καθηγητής Ludvig παραχώρησε με κάποιο τρόπο πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Βατικανού όπου μπόρεσε να διαβάσει μερικά παράξενα αρχαία χειρόγραφα που πιθανότατα θα μπορούσαν να αλλάξουν την πορεία της ανθρωπότητας. Ισχυρίστηκε ότι είχε συναντήσει πολλά κείμενα για αρχαίους κώδικες, αλχημεία και περίεργα πράγματα για τα UFO και τους εξωγήινους που επισκέφθηκαν τη Γη στο αρχαίο παρελθόν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, διάβασε κείμενα που συζητούσαν την επιρροή των εξωγήινων στους διάφορους αρχαίους πολιτισμούς όπως οι Αιγύπτιοι, οι Μάγια και οι Μεσοποτάμιοι. Στη συνέχεια, ξεκίνησε την έρευνά του για τον πολιτισμό των Μάγια. Ο Ludvig μετέφρασε τα σύμβολά τους που αποδείχτηκαν διαστημόπλοια και διαστημικές στολές. Βρήκε επίσης ιστορικά αρχεία για τη χρήση πυρηνικών όπλων στην αρχαιότητα και έδειξε τις φωτογραφίες του από τα τείχη του φρουρίου της Βαβυλώνας, λιωμένα από μια τερατώδη θερμοκρασία έως και ενάμισι μέτρο.

Ο καθηγητής Ludvig ενδιαφερόταν πολύ για τον πολιτισμό των Σουμερίων και είχε μεγάλη γνώση γι' αυτόν. Δεν είναι γνωστό από πού ήρθαν οι Σουμέριοι στη Μεσοποταμία αλλά στα μέσα της 4ης χιλιετίας π.Χ., τους συνέβη μια ξαφνική και απίστευτη μεταμόρφωση. Ξαφνικά έμαθαν πώς να χτίζουν πόλεις και να τις περικλείουν με γερά τείχη, να ανοίγουν αρδευτικά κανάλια και να δημιουργούν τα πρώτα σύνθετα συστήματα άρδευσης στον κόσμο. Επινόησαν τον τροχό και το σύστημα γραφής. Αρχικά, η γραφή των Σουμερίων ήταν εικονογραφική, δηλαδή, μεμονωμένα αντικείμενα απεικονίζονταν με τη μορφή σχεδίων. Τα παλαιότερα κείμενα που είναι εγγεγραμμένα με τέτοιο γράμμα χρονολογούνται περίπου στο 3200 π.Χ.

Συζήτησε επίσης την εσωτερική έννοια των πυραμίδων στην Αίγυπτο που, κάτω από ορισμένους τελετουργικούς χειρισμούς, δημιουργούν μια ανταλλαγή ενέργειας-πληροφοριών με τον κοσμικό νου. Μελέτησε τον πολιτισμό των Ετρούσκων και συγκεκριμένα, πίστευε ότι οι εικόνες των αγγέλων στον Χριστιανισμό προέρχονται από τον πολιτισμό των Ετρούσκων.

Ο καθηγητής Λούντβιχ δεν ήταν συνηθισμένος άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, εργάστηκε ως αρχιτέκτονας, μηχανικός σχεδιασμού και εφευρέτης ενώ ήταν τρόφιμος του GULAG. Από το 1941 έως το 1943, είχε στο όνομά του 17 στρατιωτικές εφευρέσεις. Είναι πολύ γνωστός μεταξύ των ερευνητών των UFO και των θεωρητικών των αρχαίων εξωγήινων. Το 2016, το Wikileaks αποκάλυψε χιλιάδες email που φέρεται να συνδέονταν με τον πρόεδρο της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα. Τα email ξεδίπλωσαν μυστικές πληροφορίες που κοινοποιήθηκαν στον Podesta σχετικά με UFO και ET. Το 2015, ο Podesta έλαβε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον αστροναύτη Έντγκαρ Μίτσελ τα οποία εξέφραζαν την ανησυχία του για τον οπλισμό του διαστήματος και τον αντίκτυπό του στο ETI (εξωγήινη νοημοσύνη). Σύμφωνα με αυτό το σύνολο διαρροών, το Βατικανό, μια από τις υψηλότερες θρησκευτικές αρχές στον κόσμο, γνωρίζει για εξωγήινους.

Ο Μίτσελ έγραψε: «Ο Καθολικός συνάδελφός μου Terri Mansfield θα είναι επίσης εκεί, για να μας ενημερώσει σχετικά με την ευαισθητοποίηση του Βατικανού για την ETI. Ένας άλλος συνάδελφος εργάζεται για μια νέα Διαστημική Συνθήκη, επικαλούμενος τη συμμετοχή με τη Ρωσία και την Κίνα. Ωστόσο, με την ακραία παρέμβαση της Ρωσίας στην Ουκρανία, πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε έναν άλλο δρόμο για την ειρήνη στο διάστημα και το ZPE στη Γη».

Ωστόσο, λόγω των λιγότερο επιβεβαιωτικών πληροφοριών που είναι διαθέσιμες για τον καθηγητή Ludvig, υπήρξε κάποιος σκεπτικισμός για τους ισχυρισμούς του. Απέκτησε πραγματικά πρόσβαση στα μυστικά αρχεία του Βατικανού και βρήκε όλες αυτές τις εκπληκτικές πληροφορίες;


ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου