Ένας πυροσβέστης φωτογράφισε μια μυστηριώδης και απίστευτη εικόνα ενός φαντάσματος σε ένα σπίτι που είχε τυλιχτεί στις φλόγες!!!!!!!!!

Ένας πυροσβέστης φωτογράφισε μια μυστηριώδης και απίστευτη εικόνα ενός παιδιού φάντασμα σε ένα σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες

Ο Tipold Ντάγκλας, είναι ένας πυροσβέστης στο Hobart, Ιντιάνα, είχε προσπαθήσει να φωτογραφίσει ένα φλεγόμενο σπίτι, μετά τη λήψη μερικών φωτογραφιών κατάλαβε, οτι είχε φωτογραφήσει ένα παραφυσικό φαινόμενο. 
Όταν συνειδητοποιήσαν την παράξενη παρουσία η σύζυγος του Tipold, δημοσίευσε της φωτογραφίες στη σελίδα στο Facebook.
fantasma353 1ης Αυγούστου
Ο Tipold Douglas, πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε ένα σπίτι στο Γκάρι της Ιντιάνα.Ενώ Tipold περίμενε για την σύντροφό τράβηξε κάποιες φωτογραφίες το σπίτι, με το κινητό του για να τεκμηριώσει τη σκηνή. Το βράδυ, όταν επέστρεψε στο σπίτι του, η σύζυγός του, αφού είδε τις φωτογραφίες παρατήρησε κάτι περίεργο και απειλητικό.
Στην εικόνα φαίνεται μια δυσοίωνη σκοτεινή φιγούρα ενός ανθρώπου στις φλόγες, που μπορούμε να το δούμε στο αριστερό παράθυρο του σπιτιού. Ένα φάντασμα ενός ανθρώπου είναι σαφώς ορατό στις φωτογραφίες.
fantasma354 1ης Αυγούστου
fantasma2
Οι ερευνητές του υπερφυσικού στο Ιλινόις Paranormal Research Association πιστεύουν ότι η φωτογραφία είναι πρωτότυπη και οτι δεν υπάρχει κανένα ίχνος παραβίασης.

ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου