Ιδρύθηκε Σύλλογος στην Έδεσσα - "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣΜε την υπ. Αριθμό 8/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Έδεσσας, ιδρύθηκε Σύλλογος με την επωνυμία: "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ", με έδρα την πόλη της Έδεσσας.


Σκοποί του Συλλόγου είναι :
  1. Η αλληλογνωριμία μεταξύ των μελών του Συλλόγου και η ανάπτυξη πνεύματος συναδελφικότητας και αλληλεγγύης μεταξύ τους.
  2. Η προβολή με κάθε μέσο έντυπο ή ηλεκτρονικό της ελληνικής Ιστορίας και Παράδοσης με έμφαση στην Μακεδονία και η ενημέρωση των πολιτών σε ζητήματα που σχετίζονται με αυτά.
  3. Η οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνεδρίων, διαλέξεων και άλλων εκδηλώσεων πνεύματος και πολιτισμού για τον εμπλουτισμό των γνώσεων σε θέματα Ιστορίας, Πολιτισμού, Λαογραφίας, Εθνολογίας και Παράδοσης των μελών του συλλόγου και πολιτών της περιοχής μας..
  4. Η δημιουργία εντευκτηρίου (λέσχης) και βιβλιοθήκης.
  5. Η έκδοση εντύπων που θα προβάλλουν το πνεύμα και τους σκοπούς του συλλόγου.
  6. Η δημιουργία ηλεκτρονικών σελίδων πληροφόρησης.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες και φίλους μας να εγγραφούν ως μέλη, αγκαλιάζοντας έτσι την προσπάθεια που ήδη γίνεται για την στήριξη και την συνέχιση λειτουργίας του Συλλόγου μας.
Τα μέλη του Δ.Σ. :
Πρόεδρος : Παπαζήσης Χαράλαμπος
Αντιπρόεδρος : Ιγνατιάδου Μαγδαληνή
Ταμίας : Τομόσογλου Κυριάκος
Γραμματέας : Οσλοβίτου Νικολέτα
Αν. Γραμματέας : Δίτσος Δημήτριος
Μέλος : Καρουσιώτη Βασιλική
Μέλος : Ζουμής Ραφαήλ
Αν. Μέλος :Γερεμτζέ Μαρία
Αν. Μέλος : Βόλτσης Γρηγόριος
Αν. Μέλος : Ροδοβίτης Πέτρος

ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου