Σε συναγερμό είναι το Δουβλίνο για το βακτήριο που τρώει τη σάρκα των λουομένων!!!!!!!!!!

Ο χάρτης των χημικών κινδύνων σε λίμνες και ποτάμια της Ευρώπης.  Στο βακτήριο συναγερμού του Δουβλίνου που τρώει τη σάρκα των λουομένων!
Οι μισές από τις λεκάνες απορροής της ηπείρου βρίσκονται αντιμέτωπη με μια απώλεια της βιοποικιλότητας λόγω της υπερβολικής παρουσίας των οργανικών χημικών ουσιών. Για να συμβάλει στο πρόβλημα στην πρώτη θέση είναι τα φυτοφάρμακα, μακράν η κύρια αιτία των φαινομένων ρύπανσης.
χάρτης χημικό κίνδυνο
Ο χάρτης των χημικών κινδύνων σε λίμνες και ποτάμια της Ευρώπης
acqua_inquinamento
Σχεδόν το ήμισυ των γλυκών υδάτων σε όλη την Ευρώπη απειλείται από την οικολογική ακεραιότητα, από την παρουσία των οργανικών χημικών ουσιών που απειλούν τη βιοποικιλότητα. H «πρώτη αξιολόγηση στην ηπειρωτική κλίμακα σε συνολικό κινδύνου χημικών, των υδατικών συστημάτων, η οποία έλαβε υπόψη τις τρεις κύριες ομάδες των οργανισμών που ζουν στα οικοσυστήματα του γλυκού νερού (ψάρια, ασπόνδυλα και άλγη).
Discarica_latorre2

Τα φυτοφάρμακα είναι υπεύθυνα για το 81 τοις εκατό των υπερβάσεων του υψηλού κινδύνου για τα ψάρια,  87 τοις εκατό για τα ασπόνδυλα. Παρά τις ισχυρές ρυθμιστικές και τεχνολογικές εξελίξεις όσον αφορά την εξειδίκευση και την υποβάθμιση των φυτοφαρμάκων - οι συγγραφείς σημειώνουν - αυτά συνεχίζουν να απειλούν τα είδη που δεν αποτελούν στόχο τους.
ποτάμι χάλια

Το Βακτήριο που τρώει τη σάρκα των λουομένων: η καταγγελία της μητέρας."το Απαγορευμένο μέρος κολύμβησης"

Μια μητέρα κατήγγειλε στο Δουβλίνο, για επιθετικά βακτήρια στα νερά του ποταμού Liffey που ήταν σε θέση να φάνε τη σάρκα των λουομένων και τού παιδιού της, είναι ένα σοβαρό περιστατικό ρύπανσης των υδάτων.Ένα βακτηρίδιο, πολύ επιθετικό, καταβρόχθισε μέρος της σάρκας, δημιουργώντας μια πολύ οδυνηρή λοίμωξη και επιθετική. Η γυναίκα (η μητέρα του αγοριού) ζήτησε να απαγορεύσουν το μέρος, για να μην κάνουν μπάνιο στα νερά: «Θα μπορούσαν να υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις, μπορεί να υπάρχουν πολύ πιο σοβαρές συνέπειες."
20140620_c4_canale
βακτήρια - 5 -
το βακτήριο που προκάλεσε την ρήξης των ιστών, καταβροχθίζοντας!
Το βακτήριο, καταβροχθίζει οποιοδήποτε μέρος του σώματος, δημιουργώντας μια μόλυνση πολύ επώδυνη και επιθετική. Τώρα, οι τοπικές αρχές, το Υπουργείο Υγείας και το Ινστιτούτο Υγιεινής, προσπαθούν να βρουν τι είδους βακτηρίων προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο αγόρι.

ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου