Έρχονται οι Illuminati ; Η περίφημη οργάνωση «φάντασμα» απέκτησε επίσημη ιστοσελίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Έρχονται οι Illuminati ; Η περίφημη οργάνωση «φάντασμα» απέκτησε επίσημη ιστοσελίδαΈρχονται οι περίφημοι Illuminati, η μυστική αυτή οργάνωση της παγκόσμιας ελιτ που ενορχηστρώνει υπογείως την εγκαθίδρυση μιας ΝΤΠ σε όλο το κόσμο;
Η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι εύκολη, αλλά πάντως η «αόρατη» αυτή οργάνωση φαίνεται να απέτησε το πρωτο της επίσημο site στο διαδίκτυο.
Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το  stie www.illuminatiofficial.org λέγοντας ότι εκπροσωπεί την οργάνωση επιδιώκοντας να δώσει στον απλό και ανενημέρωτο πολίτη  μια «ξεκάθαρη» άποψη του τι είναι η οργάνωση και τι αντιπροσωπεύει.
Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ακόμη η ύπαρξη γραφείου Τύπου ενώ επιπρόσθετα γίνεται γνωστό και το όνομα του αντιπροέδρου της κάποιου Thaddeus Iam, ο οποίος λέει ότι στόχος του είναι η αποσαφήνιση κάποιων αρνητικών μύθων γύρω από την περίφημη αυτή οργάνωση.
Στο τμήμα about us αναφέρεται πιο συγκεκριμένα: «Οι Illuminati είναι ένας οργανισμός που αποτελείται από παγκόσμιου ηγέτες, οικονομικά στελέχη, καλλιτέχνες και άλλα πρόσωπα με σημαντική επιρροή στον πλανήτη μας».



Πάντως κάποιοι θεωρούν πως το συγκεκριμένο site δεν είναι παρά μια προσπάθεια κάποιων απατεώνων προκειμένου να εξαπατήσουν τον απλό κόσμο


ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου