Η Ρωσία θέλει να καταστρέψει τον αστεροειδή Apophis το 2036 πριν αυτός πλησιάσει επικίνδυνα τη Γη [Βίντεο]

Στις 13 Απριλίου του 2036 για την ακρίβεια, είναι πιθανή η σύγκρουση του αστεροειδή Apophis με τη Γη...
Ρώσοι επιστήμονες σχεδιάζουν την μετατροπή ενός διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου (ICBM) με στόχο να τον εκτοξεύσουν εναντίον ενός αστεροειδή με διάμετρο μέχρι 50 μέτρα και πρόσθεση να τον καταστρέψουν. Η δοκιμή θα αφορά τον αστεροειδή Apophis ο οποίος πρόκειται να περάσει πολύ κοντά από τον πλανήτη μας το 2036.
Ο επικεφαλής της ρωσικής ομάδας επιστημόνων ο Sabit Saitgarayev του σχεδιαστικού γραφείου πύραυλων Kakeyev δήλωσε στο TASS γιατί ένας ICBM είναι η προτιμητέα λύση από ένα πυραυλικό φορέα.
«Οι περισσότεροι πυραυλικοί φορείς υγρών καυσίμων είναι αναγκαίο να παραλάβουν καύσιμο τουλάχιστον 10 ημέρες πριν την επικείμενη εκτόξευσή τους.
Στην περίπτωση όμως αστεροειδών που παρουσιάζονται ξαφνικά όπως αυτός που έπεσε στο Chelyabinsk δεν υπάρχει τέτοια πολυτέλεια χρόνου. Αντίθετα ένας ICBM στερεών καυσίμων είναι πάντα έτοιμος για εκτόξευση, γεγονός όμως που απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες μετατροπές», είπε ο Saitgarayev.
Οι προηγμένοι ICBM μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως πύραυλοι δολοφόνοι αστεροειδών όπως ο Apophis ο οποίος αναμένεται επικίνδυνα κοντά στην Γη το 2036.
Το ουράνιο σώμα εκτιμάται ότι έχει διάμετρο από 270 -350 μέτρα και οι επιπτώσεις σε περίπτωση σύγκρουσης με την Γη θα είναι δεκάδες χιλιάδες φορές περισσότερο από μια βόμβα υδρογόνου.
Για να καταλάβετε και τους συμβολισμούς, «Απόφις» ήταν το Ελληνικό όνομα μιας Αιγυπτιακής θεότητας που προσπαθούσε να καταστρέψει την Γη, καταστρέφοντας τον Ήλιο κατά την διάρκεια της Νύχτας.
Και έτσι ονομάστηκε και ο Αστεροειδής!


Read more http://apocalypsejohn.com/rosia-katastrepsi-asteroidi-apophis-2036-prin-aftos-plisiasi-epikindina-gi/


Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Επανάσταση στον πόλεμο κατά του καρκίνου από επιστήμονες στις ΗΠΑ

Τροποποιημένο Τ-κύτταρο επιτίθεται σε καρκινικό κύτταρο.
Τροποποιημένο Τ-κύτταρο επιτίθεται σε καρκινικό κύτταρο. 

Μια επανάσταση στη θεραπεία του καρκίνου ανακοίνωσαν σύμφωνα με το δίκτυο Sky News oι Αμερικανοί επιστήμονες οι οποίοι ανέφεραν πως είδαν να εξαφανίζονται πλήρως τα συμπτώματα σε ασθενείς με λευχαιμία τελικού σταδίου. 
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ξένα δίκτυα, αυτή η θεραπεία διδάσκει στο σώμα τον τρόπο να πολεμήσει το ίδιο τα καρκινικά κύτταρα και ίσως τελικά καταφέρει να αντικαταστήσει τη χημειοθεραπεία η οποία έχει δραματικές παρενέργειες.   
Οι 4 στους 5 ασθενείς με άλλα καρκινικά κύτταρα αντέδρασαν θετικά στην θεραπεία και περισσότεροι από τους μισούς κατέληξαν χωρίς κανένα σύμπτωμα. Όπως μεταδίδει και ο Guardian, ο επικεφαλής επιστήμονας καθηγητής Stanley Riddell, από το Fred Hutchinson Cancer Research Center στο Σιάτλ, είπε πως τα αποτελέσματα αφορούσαν ασθενείς, που υποτίθεται είχαν 2-5 μήνες ζωής. 

"Είναι εκπληκτικό. Είναι κάτι πρωτοφανές, για να είμαι ειλικρινής, το να έχεις τέτοια ανταπόκριση και σε τέτοιο βαθμό από ασθενείς σε τόσο προχωρημένο στάδιο" σημείωσε ο Riddell, μιλώντας στο ετήσιο συνέδριο της American Association for the Advancement for Science (AAAS).

Τ-κύτταρο πλησιάζει ένα καρκινικό κύτταρο.
Τ-κύτταρο πλησιάζει ένα καρκινικό κύτταρο. Πηγή: www.lifo.gr

Ο καρκίνος δεν αναγνωρίζεται από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος, οπότε τα Τ-κύτταρα (οι "εκτελεστές" του ανοσοποιητικού) ξεκινούν τη διαδικασία να τον καταπολεμήσουν. 
Ωστόσο δεν είναι πολύ αποτελεσματικά σε αυτό. Αυτό που κάνει η νέα μέθοδος είναι να τροποποιεί γενετικά τα T-κύτταρα και να τα κάνει πιο δυνατά ώστε να επιτίθενται με τη σειρά τους στα καρκινικά κύτταρα. 
Πρακτικά οι επιστήμονες τα αφαίρεσαν από το ανοσοποιητικό σύστημα των ασθενών, τα "ενίσχυσαν" στο εργαστήριο και μετά τα επανατοποθέτησαν στον ασθενή, κάνοντας το ρόλο τους πολύ πιο δραστικό.   
Μια άλλη εξίσου σπουδαία ανακάλυψη για τα Τ-κύτταρα είναι πως οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι αυτά έχουν "μνήμη", την οποία διατηρούν για περίπου 14 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να "εκπαιδευτούν" να καταπολεμήσουν τον καρκίνο και μετά να θυμούνται την ασθένεια και σε περίπτωση επανεμφάνισης να την καταπολεμήσουν ξανά. 
Τα ευρήματα θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο να βρεθεί και το εμβόλιο κατά της ασθένειας και μόνιμη θεραπεία. Μέχρι στιγμής η συγκεκριμένη τεχνική έχει δοκιμαστεί σε ασθενείς με καρκινικά κύτταρα στο αίμα, αλλά η ομάδα επιστημόνων από την Ιταλία είπε πως δουλεύουν επίσης πάνω σε ασθενείς με όγκους.  

Υπερμεγέθυνση ενός κυτάρου Τ... Μια άλλη εξίσου σπουδαία ανακάλυψη για τα Τ-κύτταρα είναι πως οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι αυτά έχουν "μνήμη", την οποία διατηρούν για περίπου 14 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να "εκπαιδευτούν" να καταπολεμήσουν τον καρκίνο και μετά να θυμούνται την ασθένεια και σε περίπτωση επανεμφάνισης να την καταπολεμήσουν ξανά.
Υπερμεγέθυνση ενός κυτάρου Τ... Μια άλλη εξίσου σπουδαία ανακάλυψη για τα Τ-κύτταρα είναι πως οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι αυτά έχουν "μνήμη", την οποία διατηρούν για περίπου 14 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως μπορούν να "εκπαιδευτούν" να καταπολεμήσουν τον καρκίνο και μετά να θυμούνται την ασθένεια και σε περίπτωση επανεμφάνισης να την καταπολεμήσουν ξανά.


ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Δείτε την ταινία για την ΚΑΡΤΑ του ΠΟΛΙΤΗ ...

freewill

Με γνωστούς ηθοποιούς έγινε μια ταινία μικρού μήκους που δείχνει πως θα είναι η ζωή αν αποδεχτούμε την κάρτα του πολίτη. Σε αυτή φαίνεται ο έλεγχος και η παρακολούθηση των πολιτών καθώς στερείται η ελευθερία του. 
Η ταινία λαμβάνει χώρα στην Αθήνα του 2020. Η πολύχρονη ευρωπαϊκή οικονομική κρίση επέφερε σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα των ανθρώπων με σημαντικότερη αυτή της έναρξης των ηλεκτρονικών συναλλαγών σε αντικατάσταση του χρήματος όπως το ξέραμε. Ποιες είναι οι νέες παράμετροι που δημιουργούνται, ποιες αλλαγές υπάρχουν στην καθημερινότητα των ανθρώπων και ποιοι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν πίσω από ένα ολοκληρωτικό σύστημα διαφάνειας;

rtr

– Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – Στέγη Γραμμάτων και τεχνών, Ελεύθερο Σχέδιο
– Βραβείο Κοινού – Στέγη Γραμμάτων και τεχνών, Ελεύθερο Σχέδιο
– Βραβείο Καλύτερης Ταινίας – micro μ Festival
Σκηνοθεσία: Αντώνης Σωτηρόπουλος.
Σενάριο: Βασίλης Σιγάλας, Αντώνης Σωτηρόπουλος.
Πρωταγωνιστές: Γιώργος Χρανιώτης, Σπύρος Μπιμπίλας.
- See more at: http://www.klainmain.gr/?p=5657#sthash.Q2IrYO7E.dpuf



ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share:

Ανησυχητική εξέλιξη: Το πρώτο κρούσμα μετάδοσης του ιού Ζίκα με σεξουαλική επαφή στις ΗΠΑ

Ανησυχητική εξέλιξη: Το πρώτο κρούσμα μετάδοσης του ιού Ζίκα με σεξουαλική επαφή στις ΗΠΑΑΣΘΕΝΗΣ ΣΤΟ ΝΤΑΛΑΣ
Οι υπηρεσίες υγείας των ΗΠΑ επιβεβαίωσαν το πρώτο, κατά τα φαινόμενα, κρούσμα του ιού Ζίκα που μεταδόθηκε μέσω σεξουαλικής επαφής εντός της χώρας.
Πρόκειται για ασθενή στο Ντάλας, που μολύνθηκε έπειτα από επαφή με γυναίκα που είχε νοσήσει ταξιδεύοντας σε μία από τις χώρες που έχουν προσβληθεί από τον ιό Ζίκα, ο οποίος συνδέεται με εγκεφαλικές βλάβες σε νεογνά.  
«Τώρα που γνωρίζουμε ότι ο ιός Ζίκα μπορεί να μεταδοθεί με σεξουαλική επαφή, αυτό μας βοηθά να εκπαιδεύσουμε καλύτερα τον κόσμο για το πώς να προστατεύσει καλύτερα τον εαυτό του και τους άλλους», δήλωσε ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας του Ντάλας, Ζάκαρι Τόμπσον.
Τη Δευτέρα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε όλο τον πλανήτη εξαιτίας του ιού, για τον οποίο δεν υπάρχει εμβόλιο και ήδη έχουν μολυνθεί από αυτόν άτομα σε περισσότερες από 20 χώρες. Αξιωματούχοι του Οργανισμού εκτιμούν ότι οι ασθενείς μπορεί να φτάσουν τους 4 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της χρονιάς.
ΠΗΓΗ

Δώστε την υποστήριξη σας στην έρευνα κάνοντας LIKE.

Share: